Workshops & kinderfeestjes

In mijn atelier is er ruimte voor jou!

Laagdrempelig bezig zijn met kunst of een meer verdiepende sessies waarbij schilderen als middel wordt gebruikt om meer in verbinding te komen met jezelf?

Een mogelijke gedachte “ik ben niet creatief” kan je direct loslaten. Wat betekent die zin eigenlijk voor jou? Waarom zegt dat stemmetje in je hoofd dat meteen? Ben jij nooit creatief? Vast niet. Het gaat niet om creativiteit in een beperkte zin van kunst maken. Creatief zijn gaat om het scheppende vermogen, nieuwe ideeën kunnen bedenken, andere oplossingen vinden dan de geijkte voor problemen. Als je even bewust gaat terugdenken, kan jij zo een aantal situaties benoemen waarin jij super creatief was. Op die momenten dat je 1000 ballen in de lucht moest houden bijvoorbeeld? En of je dan creatief bent!

Het gaat ook om je gevoel, je energie, je hart op het doek laten spreken en je buik die mee roert in de bak van kleuren. Het gaat om VRIJ zijn, verhalen en kaders loslaten en je innerlijke zien in beeld. Je verlangens, je wensen, je dromen; JIJ.

Daarnaast werkt creatief bezig zijn ontspannend, kan je meer bij jezelf komen en geniet je van een heerlijk proces.

Er zijn diverse mogelijkheden! Wil je laagdrempelig eens kijken en voelen wat creatief bezig zijn voor jou kan betekenen? Of wil je juist het creatieve proces gebruiken om wat meer bij jezelf te komen? Ook voor kinderfeestjes, gezins- en bedrijfsuitjes en is mijn atelier geopend. Indien het weer het toelaat, op een magische plek buiten achter mijn atelier/praktijk.

Of neem contact met mij op om andere mogelijkheden te bespreken, zoals sessies op maat.

Mogelijkheden: kinderfeestjes, partnersessies intuïtief schilderen, familieuitjes, bedrijfsuitjes, vriendinnenmiddagen; ontspanning, bij jezelf komen, ontwikkeling, spelen, dansen, genieten en creëren.

Kijk bij de reviews voor de ervaringen van deelnemers/klanten.

Impressie van één van de activiteiten: Re(f)lex met kunst