Workshops & kinderfeestjes

In mijn atelier is er ruimte voor jou!

Een mogelijke gedachte “ik ben niet creatief” kan je direct loslaten. Iedereen is creatief, maar we zijn ons daarvan niet altijd bewust. Daarnaast werkt creatief bezig zijn ontspannend, kan je meer bij jezelf komen en geniet je van een heerlijk proces.

Er zijn diverse mogelijkheden! Wil je laagdrempelig eens kijken en voelen wat creatief bezig zijn voor jou kan betekenen? Of wil je juist het creatieve proces gebruiken om wat meer bij jezelf te komen? Ook voor kinderfeestjes of een leuk gezinsuitje (familieschilderij) is mijn atelier geopend.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Mogelijkheden: kinderfeestjes, partnersessies intuïtief schilderen, familieuitjes, vriendinnenmiddagen; ontspanning, bij jezelf komen, ontwikkeling, spelen, dansen, genieten en creëren.

Inschrijven kan nu! Voor een geweldige dag op 15 april of 13 mei. (Klik op de afbeelding voor meer informatie)

Review kinderfeestje: Vandaag heeft mijn dochter van 10 jaar een super geslaagd kinderfeestje gehad bij Annemiek van ZoMiek. Alle kids kijken super tevreden terug. Ze vonden het heel fijn om naar hun fantasiewereld te gaan en die te ontdekken en van daaruit creatief aan de slag te gaan. Elk schilderij is een waar kunststuk geworden op zijn/haar eigen manier.
Zeker voor herhaling vatbaar!!! Een echte aanrader om te doen als afwisseling van alle Jumpsquare feestjes e.d. ☺️

Review individuele sessie intuïtief schilderen & reiki: Het voelde zo liefdevol, veilig, warm en beschermd. Ik mocht mijn kleine ik ontmoeten. Daarna al mijn gevoel, vanuit mijn gevoel op het doek mogen neerzetten. Zo dankbaar♥️

Review Workshop schilderen & meditatie (2 pers): Vanmiddag een hele fijne workshop bij Annemiek gehad. Bij toeval elkaar gisteren tegen gekomen en met alle spontaniteit heeft ze een programma voor ons in elkaar gezet. Veel persoonlijke begeleiding en aandacht. Ze heeft passie voor haar vak en geeft je een welkom gevoel. Zeker een aanrader om heen te gaan!