Inner Circles

Inner Circles: groepen van intimi en vertrouwen; binnenste cirkels.
Vanaf het moment dat ik met hout & andere materialen ging werken is de cirkel dé vorm. De cirkel is voor mij de vorm van eenheid, balans, verbondenheid, rust & actie, vertrouwen, bewustzijn en liefde. 
Het laat mij zowel naar binnenkeren, als naar buiten. 

Alles wat we juist in deze wereld nodig hebben is meer verbondenheid. Met jezelf, met elkaar en met ons thuis. Mijn wens is dat mijn Inner Circles hier liefdevol aan kunnen bijdragen. Dat moment dat de kijker naar mijn kunst kijkt en dit voelt.... 

Of je nu zwart denkt of wit of roze, of je je geel voelt of oranje, of als je rood doet en grijs ziet en paars hoort? Voel je verbonden in het nu en in & met het leven. Leef!

Ik maak Inner Circles met diverse technieken & materialen. De kunstwerken zijn allemaal uniek en een resultaat van de juiste balans in kleuren, materialen en vormen. Gaaf als een uniek cadeau voor jezelf, een ander, als kraamcadeau of voor een bruiloft.  Ook met Inner Circles werk ik in opdracht: afmeting, materialen, kleuren, edelstenen, modern of traditioneel. Alles is mogelijk en elke creatie is uiteraard een uniek prachtstuk. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Een Inner Circle thuis, op je werkplek, als een cadeau voor iemand die je lief hebt, een geboorte of een bruidspaar.

Voor inspiratie, voor prikkelen, voor dromen, voor heerlijk slapen, voor omarmen, voor liefde, voor verbinden en voor stralen; voor LEVEN.

Klik op de collecties: Epoxydreams, Be Connected, Out of the box & Petit Sweets

Klik op de collecties: Epoxydreams, Be Connected, Out of the box & Petit Sweets