Inner Circles

Inner Circles: groepen van intimi en vertrouwen; binnenste cirkels.
Vanaf het moment dat ik met hout & andere materialen ging werken is de cirkel dé vorm. De cirkel is voor mij de vorm van eenheid, balans, verbondenheid, rust & actie, vertrouwen, bewustzijn en liefde. 
Het laat mij zowel naar binnenkeren, als naar buiten. Een verbindingsmomentje met mijzelf, bewustwording van mijn eigen Inner Circles:  wat denk ik, voel ik, wil ik, doe ik?  En een moment van aandacht voor Inner Circles om mij heen, de mensen, de dieren en onze aarde: mensen die mij lief zijn, totaal vreemde mensen met wie je een vriendelijk moment hebt, de dieren die ons van alles kunnen vertellen, de bomen, de grond en de bloemen. 

Alles wat we juist in deze wereld nodig hebben is meer verbondenheid. Met jezelf, met elkaar en met ons thuis. Mijn wens is dat mijn Inner Circles hier liefdevol aan kunnen bijdragen. Dat moment dat de kijker naar mijn kunst kijkt en dit voelt.... 

Of je nu zwart denkt of wit of roze, of je je geel voelt of oranje, of als je rood doet en grijs ziet en paars hoort? Voel je verbonden in het nu en in & met het leven. 

Ik maak Inner Circles met diverse technieken & materialen. De kunstwerken zijn allemaal uniek en een resultaat van de juiste balans in kleuren, materialen en vormen. Gaaf als een uniek cadeau voor jezelf, een ander, als kraamcadeau of voor een bruiloft.  Ook met Inner Circles werk ik in opdracht: afmeting, materialen, kleuren, edelstenen, modern of traditioneel. Alles is mogelijk en elke creatie is uiteraard een uniek prachtstuk. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Hang jouw Inner Circle in je woonkamer of keuken, zodat je elke dag herinnert wordt aan jouw mooie zijn & leven! Hang een Inner Circle in je slaapkamer, om ook tijdens je slaap geïnspireerd te worden door jouw Inner Circle. Geef een Inner Circle cadeau aan iemand die je lief hebt, als bedankje, als een romantische gift voor een bruidspaar of als geboortecadeau voor een kindje. Voor inspiratie, voor prikkelen, voor dromen, voor heerlijk slapen, voor omarmen, voor liefde, voor verbinden en voor stralen. Kortom voor LEVEN.

Elk kunstwerk is met liefdevolle energie & aandacht gemaakt. Van elk kunstwerk is er één, net zoals er maar één van jou is. Een uniek kunstwerk voor een uniek mens. Wees ook lief voor jezelf met aandacht & energie.

Klik op de collecties: Epoxydreams, Be Connected, Out of the box & Petit Sweets

Klik op de collecties: Epoxydreams, Be Connected, Out of the box & Petit Sweets