Contact

Heb je interesse in een kunstwerk? Of zie je iets wat je raakt, maar ben je op zoek naar een ander formaat of andere kleuren? Ik werk ook in opdracht.

Wil je de mogelijkheden bespreken voor workshops, feestjes of gezinsuitjes?

Dan kan je rechtstreeks contact met mij opnemen per telefoon of per e-mail. Ook kan je onderstaand formulier invullen.

Je bent uiteraard ook welkom in mijn atelier. Loop vrijblijvend binnen elke woensdag tussen 9:00 – 13:00 & elke laatste zondag van de maand tussen 10:00 – 13:00. Wil je op een ander moment langskomen, maak dan even en afspraak. Welkom!

Let op: een antwoord van ZoMiek kan per ongeluk in je spambox komen, kijk hier dus zeker even naar. Of zet voor de zekerheid je telefoonnummer in het bericht, dan kan ik je mijn antwoord bevestigen per whats-app.

ZoMiek

Annemiek van Palenstein Helderman

atelier@zomiek.nl

0620137231

Locatie: Rijnbandijk 57 4021 AE Maurik

CONTACTFORMULIER