Atelier ZoMiek

Inmiddels jaren geleden geleden heb ik heel impulsief een workshop schilderen gevolgd. Impulsief, maar ergens voelde ik zo’n sterke drang om te gaan! En dat was niet voor niks; schilderen brengt mij ontzettend veel. Daarnaast geniet ik van het proces om mooie kunstwerken te maken die andere mogen raken.

Ik ben lessen gaan volgen en heb mijzelf verder ontwikkeld in diverse technieken.

Naast het schilderen word ik al jaren aangetrokken door hout, wol, katoen en metalen. Mijn lijf en handen beginnen te tintelen en ik wil creëren. Met name het combineren van harde en zachte materialen en daarin een fijne balans vinden is een mooi creatief proces.

Door het maken van mijn kunst kom ik meer in verbinding met mijzelf en het leven. Ik groei, ik geniet en ik ga ervan dansen.

Na wat pittige ervaringen in mijn persoonlijke leven is het maken van mijn kunst ook een een fijne manier geweest om weer in balans te komen. Het spelen met kleuren, vormen & materialen, je laten leiden door intuïtie, de energie die er is, zijn een bijzondere manier om bij jezelf te komen. Uit het hoofd, in het hart.

Ook kan ik door mijn atelier anderen de tijd en ruimte bieden voor hun creatieve proces en ze begeleiden of juist wat prikkelen. Want creatief bezig zijn doet wat met je brein, met je lijf en dus met je geluksgevoel.

Naast het werken in mijn atelier heb ik mijn eigen praktijk in Holistische therapie, Energetisch lichaamswerk (massage/sessie) en OERsterk leefstijl coaching (Praktijk ZoMiek).

Een creatieve werkvorm is ook een mooie methodiek die ingezet kan worden om te groeien en ontwikkelen op het gebied van lichaam en geest: voeding, ontspanning, energie, healing, emoties, je brein en allerlei andere factoren die van invloed zijn op ons leven.

Lieve groet, Annemiek

Als mijn kunst de kijker raakt, inspireert, kietelt en verbindt met het leven, dan doet mijn kunst wat ik graag zie wat zij doet.