Inner Circle – Petit Sweets

Een Petit Sweet, de Inner Circle by ZoMiek in klein formaat (vaste diameter van 9 cm). Petit Sweets zijn uiteraard mogelijk in allerlei varianten zowel qua kleur als materiaal. (Denk aan houtsoort, garen, kralen, bloemen, epoxy, acrylverf).

Neem zeker contact op als je een bepaalde wens hebt. Misschien wil je wel meerdere Petit Sweets bestellen voor een feest of als bedankcadeautje of heb je voor jij zelf een heel specifieke Petit Sweet in gedachten.

Afhankelijk van de houtsoort en materialen is de prijs tussen 15,- en 55,- euro.

Hieronder staan enkele petit sweets als voorbeeld (Geboortecadeautjes, gewone cadeautjes) en er zijn er nu nog 2 aanwezig. Maar ik werk zoals eerder benoemd ook met deze kleine Inner Circle in opdracht. 

Inner Circles: collectie PETIT SWEETS

Inner Circles: collectie PETIT SWEETS

Hang jouw Inner Circle in je woonkamer of keuken, zodat je elke dag herinnert wordt aan jouw mooie zijn & leven! Hang een Inner Circle in je slaapkamer, om ook tijdens je slaap geïnspireerd te worden door jouw Inner Circle. Geef een Inner Circle cadeau aan iemand die je lief hebt, als bedankje, als een romantische gift voor een bruidspaar of als geboortecadeau voor een kindje. Voor inspiratie, voor prikkelen, voor dromen, voor heerlijk slapen, voor omarmen, voor liefde, voor verbinden en voor stralen; voor LEVEN.