Jij&ik&wij – 2 – Stilte

“One is all & all is one.” Jij&ik&wij – Stilte

Klik op de afbeelding voor meer foto's. 

Afmeting: 60x90x4 cm

Materiaal: Acrylverf op linnen met vernis glans. Laag over laag, zowel nat in nat als droog bewerken, spelen met kleuren, balans, licht & donker.

€ 595

ZoMiek is een atelier en geen webshop. Het heeft mijn voorkeur dat u de kunstwerken in het atelier komt bekijken, voelen & ophalen. De koffie & thee staan uiteraard voor u klaar. Mocht u hier geen mogelijkheid voor hebben en het kunstwerk alsnog graag wil laten verzenden, neem dan contact met mij op de mogelijkheden te bespreken.  

*Kleinere kunstwerken kunnen dus alleen in uitzonderlijke gevallen verstuurd worden. Verzendkosten zullen vooraf worden aangegeven.  Grotere kunstwerken dienen sowieso te worden opgehaald in het atelier in Maurik (op afspraak). Ook kan ik de grotere kunstwerken bij u thuis brengen. Binnen een straal van 10 kilometer is dit kosteloos. Neem contact op om de mogelijkheden voor een langere afstand te bespreken.*

“One is all & all is one.” Jij&ik&wij – Stilte