Ben, doe, dans & leef – 1

Ben, doe, dans & leef – 1

Klik op de afbeelding voor meer foto's. 

Afmeting: 70x100x4 cm

Materiaal: Acrylverf op katoen met vernis glans en mat. Laag over laag, zowel nat in nat als droog bewerken, spelen met kleuren, balans, licht & donker.

€ 625

Ben, doe, dans & leef:  doe eens gek, huppel, draag je gekke outfit & dans uit de maat, zonder blikken of blozen - leef je blije jij! 
ZoMiek is een atelier en geen webshop. Het heeft mijn voorkeur dat u de kunstwerken in het atelier komt bekijken, voelen & ophalen. De koffie & thee staan uiteraard voor u klaar. Mocht u hier geen mogelijkheid voor hebben en het kunstwerk alsnog graag wil laten verzenden, neem dan contact met mij op de mogelijkheden te bespreken.  

*Kleinere kunstwerken kunnen dus alleen in uitzonderlijke gevallen verstuurd worden. Verzendkosten zullen vooraf worden aangegeven.  Grotere kunstwerken dienen sowieso te worden opgehaald in het atelier in Maurik (op afspraak). Ook kan ik de grotere kunstwerken bij u thuis brengen. Binnen een straal van 10 kilometer is dit kosteloos. Neem contact op om de mogelijkheden voor een langere afstand te bespreken.*

Ben, doe, dans & leef – 1