Inner Circle – Epoxydream – Youpower

Inner Circle - Epoxydream: een schilderij op hout en prachtig afgewerkt met epoxyhars. Een uniek kunstwerk voor een uniek mens.

Inner Circle – Epoxydream – Youpower

Klik op de afbeelding voor meer foto's. 

– Materialen: Vuren/hout 2 cm, gesso grondverf, acrylverf, diverse (mixed) media, EPOXY, gedroogde bloemetjes uit eigen tuin, wol & garen & overige materialen.
– Diameter 57 cm Hoogte 133 cm
€ 575,-

Werkwijze: Het maken van deze Inner Circles – Epoxydreams is een zalig en heerlijk en ook intensief (concentratie en tijdrovend) zeer divers proces. De houtsoort, de dikte, de afmeting, het frezen met de mal, in de grondverf met gesso, de kleuren acrylverf, het mixen met de media, het schilderen, gieten en diverse andere technieken. Eventueel het toevoegen van bladgoud, gedroogde bloemetjes uit eigen tuin of overige materialen. Als het goed is gedroogd volgt het epoxyproces. Dit giet ik in meerdere lagen (vaak 2 of 3) op verschillende dagen. Indien met haakwerk: vervolgens het haakpatroon, het haakwerk en dan het passend maken in de circle. Als laatste het afwerken van vaak heel veel aanhechtingspunten en eventueel nog toevoegen van hangers, bloemetjes of overige materialen. Met volle liefde, aandacht & passie.

ZoMiek is een atelier en geen webshop. Het heeft mijn voorkeur dat u de kunstwerken in het atelier komt bekijken, voelen & ophalen. De koffie & thee staan uiteraard voor u klaar. Mocht u hier geen mogelijkheid voor hebben en het kunstwerk alsnog graag wil laten verzenden, neem dan contact met mij op de mogelijkheden te bespreken.  


Een Inner Circle thuis, op je werkplek, als een cadeau voor iemand die je lief hebt, een geboorte of een bruidspaar.

Voor inspiratie, voor prikkelen, voor dromen, voor heerlijk slapen, voor omarmen, voor liefde, voor verbinden en voor stralen; voor LEVEN.