Gedicht kopen

Bedankt voor je interesse in dit gedicht. Je kan direct contact opnemen met mij per telefoon of app: 06 20 13 72 31. Ook kan je hieronder het contactformulier invullen en versturen.

Let op: een antwoord van ZoMiek kan per ongeluk in je spambox komen, kijk hier dus zeker even naar. Of zet voor de zekerheid je telefoonnummer in het bericht, dan kan ik je mijn antwoord bevestigen per whats-app.

ZoMiek is een atelier en geen webshop. Het heeft mijn voorkeur dat u de kunstwerken in het atelier komt bekijken, voelen & ophalen. De koffie & thee staan uiteraard voor u klaar. Mocht u hier geen mogelijkheid voor hebben en het kunstwerk alsnog graag wil laten verzenden, neem dan contact met mij op de mogelijkheden te bespreken.  

*Kleinere kunstwerken kunnen dus alleen in uitzonderlijke gevallen verstuurd worden. Verzendkosten zullen vooraf worden aangegeven.  Grotere kunstwerken dienen sowieso te worden opgehaald in het atelier in Maurik (op afspraak). Ook kan ik de grotere kunstwerken bij u thuis brengen. Binnen een straal van 10 kilometer is dit kosteloos. Neem contact op om de mogelijkheden voor een langere afstand te bespreken.*
Gedichten kunnen worden verzonden en de verzendkosten zijn 6,75. Uiteraard wordt het liefdevol a la ZoMiek ingepakt.