Ben, doe, dans & leef – 3

Ben, doe, dans & leef – 3

Klik op de afbeelding voor meer foto's. 

Afmeting: 48×58 cm inclusief lijst

Materiaal: Acrylverf op canvaskarton met vernis glans. Op houten plaat en in een stoere vuren houten lijst gezet. De lijst is nu nog blank en onbehandeld. De lijst zal nog worden behandeld (schuren & lakken of beitsen): naar uw wens in naturel of in kleur.

€ 350

Ben, doe, dans & leef: doe eens gek, huppel, draag je gekke outfit & dans uit de maat, zonder blikken of blozen – leef je blije jij!

ZoMiek is een atelier en geen webshop. Het heeft mijn voorkeur dat u de kunstwerken in het atelier komt bekijken, voelen & ophalen. De koffie & thee staan uiteraard voor u klaar. Mocht u hier geen mogelijkheid voor hebben en het kunstwerk alsnog graag wil laten verzenden, neem dan contact met mij op de mogelijkheden te bespreken.  

*Kleinere kunstwerken kunnen dus alleen in uitzonderlijke gevallen verstuurd worden. Verzendkosten zullen vooraf worden aangegeven.  Grotere kunstwerken dienen sowieso te worden opgehaald in het atelier in Maurik (op afspraak). Ook kan ik de grotere kunstwerken bij u thuis brengen. Binnen een straal van 10 kilometer is dit kosteloos. Neem contact op om de mogelijkheden voor een langere afstand te bespreken.*

Ben, doe, dans & leef – 3